Szórakozás

Tíz kilót fogyott Zoltán Erika

Az örökifjúnak látszó, de saját bevallása szerint 54 éves énekesnő a Story Extra stábját látta vendégül, és a “váratlanul-vágatlanul” rovat kérdéseire válaszolva elárulta, egy eddig sikeres fogyókúra közepén tart éppen.

“Erre büszke vagyok. Egy tízest sikerült fogyni, és még szeretnék. Remélem sikerülni is fog, mert kitartó vagyok. Néha elkeseredek, de azért hajtok tovább, hiszen nagyon sokáig szeretnék még színpadon lenni, és ahhoz kell a jó karbantartás” – mondta el Zoltán Erika, aki többek közt azt is elárulta, mit gondol a mai magyar zeneiparról, és benne saját generációjának helyéről.

“Ma már CD-t, hanghordozót eladni nem annyira lehet, mint amennyire el tudunk adni dalokat. Ugye a különböző közösségi portálokon futnak a dalok, és ott tudjuk őket népszerűsíteni. Amikor én lettem énekesnő, nagyon-nagyon más világban éltünk, de én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy még ebben a jelenlegi generációban is tudok működni. Rengeteget dolgozom. Így azt gondolom, hogy nekem az a dolgom – és mindenkinek, aki még részt akar venni a zenei életben-, hogy egyszerűen formálódjunk a jelenhez” – véli az énekesnő, aki az alábbi riportban azt a titkát is megosztotta a nézőkkel, hogy nemrégiben talált rá Amerikában élő húgára, akinek eddig a létezéséről sem tudott.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik