Szórakozás

Fodor Zsóka bátyja életéért aggódik

fodor-zsoka(960x640).jpg (fodor zsóka, magdi anyus, )
fodor-zsoka(960x640).jpg (fodor zsóka, magdi anyus, )

A 74 éves színésznőnek testvére az egyetlen élő rokona, ráadásul ő is 13 ezer kilométerre él tőle, így csak az interneten keresztül tudják tartani a kapcsolatot. Béla 1956-ban disszidált Venezuelába, ahol már negyven éve egy krómozó üzemet működtet, ám a króm súlyos nyomokat hagyott szervezetében.

Ez idő alatt a króm beleette magát a tüdejébe. A tüdeje hetven százaléka leállt, nem működik. Emiatt nem jutott elég vér a szívébe, aminek viszont szívmegnagyobbodás lett a következménye. És hát már nem fiatal, elmúlt nyolcvanéves. Az orvosok azonnal eltiltották szinte mindentől, elsőnek a munkától. De még attól is, hogy a műhely közelébe menjen

– mesélte a Borsnak Fodor Zsóka, aki nagyon aggódik bátyja életéért, habár tudja, hogy családja nagyon vigyáz rá. Felesége, Marilu, akivel több mint ötven éve házasok, két fia, István és Gábor, és három lány unokája: Kati, Stefi és Erzsike mellette vannak a bajban.

A bátyám nagyon vallásos, nem fél, hisz abban, hogy meggyógyul. Bevallom, én nagyon is féltem, amikor megtudtam, hogy ennyire beteg. Nincs a világon más rokonom, csak ő. Ha vele történik valami, ki mondja nekem még egyszer, hogy kishúgom?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik