Szórakozás

Ezekben a filmekben cameózhat Vajna Timi

Több amerikai szuperprodukció is hazánkban forog, Vajna Tímea bármelyikben feltűnhet.

Ahogy a Blikkre hivatkozva korábban mi is megírtuk, egy élet munkája nyert ismét jutalmat, ugyanis Vajna Tímea szerepet kapott egy hazánkban készülő külföldi szuperprodukcióban. Nem ez az első eset, hogy Timi színészi feladatokat vállal magára, a szintén itthon készült Herculesben is próbára tették már, igaz, akkor jelenetét végül kivágták (ahogy Palvin Barbiét is).

Az információk szerint a filmben több világsztár is feltűnik majd. Ahogy Vajna Tímea kifejtette:

A film egyik mozgalmas jelenetében fogok feltűnni, de többet egyelőre nem árulhatok el. A felkérést pedig azzal a feltétellel vállaltam el, hogy nem veszek fel tiszteletdíjat.

Adódik hát a kérdés:

Melyik lesz az a szerencsés film, amely magáénak tudhatja alakítását?

Amennyiben tényleg hazánkban készülő szuperprodukcióról van szó, a lehetőségek száma nagyjából háromra korlátozódik.

  • A Terminal lehet az egyik esélyes (nem, nem a Tom Hanks-es Terminál folytatása), amely Margot Robbie, A Wall Street farkasa bombázója főszereplésével forog nálunk. A film cselekménye szerint két bérgyilkos (valószínűleg Matthew Lewis és Simon Pegg) szinte öngyilkos küldetésre indul, s feltűnik Mike Myers is, aki a Becstelen Brigantyk óta nem jelent meg a filmvásznon.
  • Nálunk forog idén a Szárnyas fejvadász 2 is, bár kicsi az esély rá, hogy Timi pont itt tüsténkedik. Ridley Scott annyira megszerette Budapestet a Mentőexpedíció után, hogy ismét egy filmje helyszínéül választotta. Ugyan a filmet nem ő rendezi, producerként azért felügyeli a munkálatokat. A Harrison Ford és Ryan Gosling főszereplésével készülő alkotás talán túl nagy falatnak tűnhet Tímeánk számára, bár sose lehet tudni, milyen meglepetéseket tartogat Vajnáné.
  • Legesélyesebb versenyzőként a Colette című életrajzi film indul. A Keira Knightley főszereplésével készülő életrajzi film a biszexuális írónő életét dolgozza fel, aki meghatározó szerepet töltött be a francia irodalomban, főleg a nők érvényesülésével foglalkozott. Az írónőt Nobel-díjra is jelölték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik