Szórakozás

Lovasi András: Eszter arra számít, hogy sokáig fogok élni

A Kossuth-díjas magyar zenész húsz évvel fiatalabb feleségével, Földes Eszterrel való kapcsolatáról, a munkához való megváltozott viszonyáról is mesélt a Bestnek adott interjújában, ahol azt is elárulta, a 29 éves színésznőt még ő is megosztó személyiségnek gondolja, de szerencsére lányai elfogadták új választottját.

“Túl fiatalon nősültem. nem gondoltam át. Annak idején a munka volt csak az első, és csak utána jött a család. Évi 200-250 fellépésünk volt, munkaalkoholista voltam. Tudatos döntés, hogy most nem vállalok el évi 50-70 koncertnél többet. Már nem akarok annyit dolgozni, éjjel-nappal úton lenni. Eszterrel figyelünk arra, hogy ne csak a munka töltse ki az életünket, hanem maradjon időnk egymásra is. (…) Ma már látom magam hetvenévesen, a házat, ahol élünk, a gyerekeimmel, az unokáimmal. (…) Eszter arra számít, hogy sokáig fogok élni” – meséli a 49 éves Lovasi András, aki beszélt arról is, új házában végre igazán otthon érzi magát.

“Eszterrel egy albérletbe költöztünk össze, de azt felmondták, és ekkor úgy döntöttünk, veszünk inkább egy saját kis házat. Rengeteget megnéztünk, horror áron adták mindegyiket, de aztán Budapesthez közel, egy kis faluban csak találtunk egyet. Beléptünk, a feleségem mosolygott, én is, és megvettük. Hétvégén, amikor Pécsről jöttem Budapestre, már azt éreztem, hazafelé tartok” – mesélte a zenész, aki a közös gyerek felől érdeklődő kérdésre ezúttal is csak annyit válaszolt: már szóba került…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik