Szórakozás

Bobbi Kristina Brown barátja a végzetes éjszakáról mesélt

Bobbi-Kristina-Brown(960x640).jpg (Array)
Bobbi-Kristina-Brown(960x640).jpg (Array)

Közel egy éve, hogy tragikusan fiatalon, mindössze 22 évesen meghalt Whitney Houston egyetlen lánya, Bobbi Kristina, akit hat hónappal korábban a saját fürdőkádjában találtak meg eszméletlenül, utána pedig haláláig kómában volt.

Az eset kapcsán számos teória kelt szárnyra, sokan – köztük a családtagok is – a fiatal lány férjét, Nick Gordont gyanúsították azzal, hogy köze lehet Bobbi Kristina halálához. Most egy közös barátjuk, Max Lomas elevenítette fel a történteket; ő volt az, aki megtalálta a szerencsétlenül járt magatehetetlen lányt. A fiú vad bulikról, drogozásról és rengeteg veszekedésről mesélt, és úgy emlékszik, hogy Bobbi Kristina és Nick között az utolsó estén is hatalmas vita robbant ki, miután egy szórakozóhelyen mindketten félrelépéssel gyanúsították meg a másikat.

Azt, hogy mi történt később otthon a szerelmesek között, Lomas nem tudja biztosan, ő már csak a fürdőkádban találta meg az elkábult Kristinát, akit kihúzott a vízből, és azonnal hívta Nicket, aki állítása szerint egészen hisztérikus állapotba került; de azért sikerült kihívniuk a mentőket és rendőrséget.

Az eset óta Gordonnal megromlott barátságú Max Lomas azt sem titkolja, hogy korábban együtt is rendszeresen használtak kábítószereket, amivel próbáltak ugyan leállni, de nem jártak sikerrel; pedig többször megfogadták, hogy egészségesebb, tisztább életet élnek majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik