Szórakozás

Barátai szerint sokat javult Somló Tamás állapota

Jó hírek érkeztek Somló Tamásról, pedig ahogy zenésztársa, Kóbor János fogalmazott: „ilyen mélyről még nem jött vissza” – derül ki a Blikk mai cikkéből.

A zenész még május elején került először kórházba, ahová aztán többször vissza kellett térnie, az állapotáról pedig sem ő, sem a családja nem nyilatkozott, a hírek azonban aggodalomra adtak okot. De Somló Tamás minden erejével azon van, hogy minél előbb visszatérhessen a színpadra. Látogatót még mindig nem fogad, csak családtagjai vannak mellette, ők viszont folyamatosan; szinte el sem mozdulnak mellőle.

“Rengeteg pozitív erő áradt felé az utóbbi hetekben, ezt köszöni mindenkinek, és úgy néz ki, hogy segített is rajta. Amint úgy látja, hogy eljött az idő, nyilatkozni is fog. Kicsit megnyugodtunk, hogy stabilizálódott az állapota, segítettek a kezelések. Az orvosok tényleg mindent megtesznek érte, hogy felerősödjön. Most nagyon ránk ijesztett, de továbbra is nagyon szorítunk neki, hogy ez maradjon is így” – mondta el a lapnak az Omega frontembere, Kóbor János.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik