Szórakozás

A megpofozott gyerek apja: Nem tudom Lajcsi hol szerezte a látleletét

Galambos Lajos körül nem csitul a balhé. A zenész birtokára még múlt héten tört be néhány gyerek, akik kinyitottak egy zsilipet, ám a hazaérkező Lajcsi elkapta őket, és állítólag meg is pofozta az egyik fiút. Ezután jelent meg a helyszínen a gyerek apja, aki a trombitás elmondása szerint megzsarolta őt, majd megütötte, amiről látlelet is készült.

A pofont kapó gyerek és szülei most a Mokkában mesélték el, ők hogy emlékeznek a dologra. A fiú elmondta, hogy csak három barátja mászott át a kerítésen, ő és még két társa kint maradtak a birtokon túl. Ennek ellenére ő kapta a pofont Lajcsitól, ugyanis neki nem sikerült elszaladnia. Nem sokkal ezután érkezett meg az édesapja is a helyszínre. A férfi elmondta, hogy ugyan számonkérte Lajcsit a bántalmazás miatt, de se nem zsarolta meg, se nem történt dulakodás közöttük, így azt sem érti, hogy a zenész honnan szerezhette sérülését és a róla készült orvosi papírt.

A szülők azt is elmondták, Galambossal ellentétben ők nem tettek feljelentést, a rendőrség hivatalból indított eljárást. A beszélgetésnél jelen lévő jogi képviselő pedig azt is hozzátette, Lajcsi látlelete akkor készült el, amikor a gyerekek már túl voltak a kihallgatáson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik