Szórakozás

Fésűs Nelly kislánya nagyon cuki első fürdőruhájában

A színésznő nagyon sűrű időszakon van túl, ahogy mondja, párja nélkül nem is tudta volna összeegyeztetni az anyaságot és a karrierjét. Nemrég azonban sikerült időt szakítania arra, hogy kiscsaládjával elmenjenek kikapcsolódni.

Sűrű időszakon vagyunk túl, és még csak most indul a nyár, ami rengeteg fellépésről szól nekem. Lajos nélkül nem tudom, hogyan lennék egyszerre családanya és művésznő. Volt olyan nap, amikor alig láttam a kislányomat, egész nap próbáltam, este pedig játszottam. Most jutottam el addig, hogy a nagy rohanás mellett egy kicsit feltöltődjem, és lelassítsak

– mesélte Nelly, aki kisebbik lányával, a 20 hónapos Elza Zorkával és párjával, Vajtó Lajossal Zalakaroson pihenték ki magukat. A kicsi – aki nem mellesleg nagyon hasonlít a Kismenőkben is szerencsét próbáló nővérére, Csengére – pedig külön élvezte a termáltóban való pancsolást, ugyanis megkapta élete első fürdőruháját.

Tavaly, mikor itt jártunk még nagyon pici volt. Még a vízbe is alig tudtam bevinni. Idén pedig nem tudtam kiimádkozni a gyerekmedencéből. Most, hogy megkapta élete első csajos fürdőruháját olyan büszkén viselte, hogy le sem akarta venni.

Galéria
Fotó: Fénypont Média

Ajánlott videó

Olvasói sztorik