Szórakozás

Mulatós herceggel szövetkezik Damu Roland

Miután a “régi Damu Roland meghalt”, a négy évvel ezelőtt testi sértés kísérletéért és nemi erőszakért elítélt színész édesapaként éli az életét és visszatért a munka világába. Színházi és szinkron szerepei mellett pedig úgy tűnik, egy másik iparban is nagyot akart alkotni, ugyanis bejelentette, hogy szövetkezik a mulatós herceggel, Barna Barnabással. Állítólag már hetek óta zajlanak az egyeztetések Damu és Barna között egy nagy nyári projekt kapcsán.

“Megkeresett Barna Barnabás, többször találkoztunk már személyesen, és ezután még többször fogunk. Kedves, szimpatikus és kreatív ember, nagyon humánus az embertársaival, sokszor segít rászorulókon, nem véletlenül kapott hercegi címet a jótékonysági munkájáért. Keresztény emberként azonnal a szívembe lopta magát, és úgy tűnik, a közös munka is jól fog sikerülni. Egy nagyszabású projektbe kezdtünk bele, ami a nyár nagy durranása lesz. Én már tudom, hogy mi a feladatom, de még nem beszélhetek róla. Ami biztos, hogy Magyarországnak már rég szüksége volt egy ilyen produkcióra”

– mondta Damu Roland.

Fotó: BB Produkció
Fotó: BB Produkció

“Zenével kapcsolatos az együttműködésünk, de a további részleteket muszáj még egy kicsit titokban tartanunk. Annyit azonban elárulhatok, hogy Rolanddal a közös munka alatt jó személyes kapcsolat is kialakult közöttünk, segítek neki például a kislányáról írt dallal kapcsolatban is”

– tette hozzá a saját pénzt is nyomtató Barna Barnabás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik