Szórakozás

Cooky cáfolja a pletykákat, hogy a Rádió1-en térne vissza az éterbe

A Rádió1 folyosóján azt suttogják, hogy a Music Fm-nél tévés karrierre hivatkozva felmondó Cooky feléjük tart – írja a Bors. A lap szerint a francia DJ saját közösségi oldalán is tett homályos utalást a rádiózáshoz való visszatérésére, majd ezeket a bejegyzéseket később törölte.

“Hallottam én is, hogy beszélnek rólam mindenfélét össze-­vissza. Már visszajutott a fülembe, hogy a Class Fm-nél fogok felbukkanni, de az is, hogy a Rádió1 mikrofonja mögött. Ez mind badarság, most a tévézésre szeretnék koncentrálni, egyelőre semmi más nem érdekel” – mondta el a hamarosan Kasza Tibi oldalán feltűnő exrádiós, akinek egykori munkaadója, a Music Fm vezérigazgatója is megszólalt a felreppenő híresztelésekkel kapcsolatban.

“Én magam is hallottam a hírt, hogy az A. Vajna tulajdonába tartozó Rádió1-nél kezd ősszel. Azért érezném a Music Fm és a hallgatók arcul csapásának, mert amikor Cooky közölte a felmondását, azt hangsúlyozta, hogy ő nem olyan inkorrekt, mint a négy távozó DJ, nem megy a Rádió1-be. Cooky a Music Fm-től minden segítséget megkapott a tévés karrierje építéséhez az elmúlt négy évben. Amikor például a dzsungelben forgatott produkcióban vett részt, közel egy hónapos szabadságra engedtem el, ami lássuk be, ritka egy munkahelyen. A teljes Music Fm-csapat bízik abban, hogy sem a Music Fm vezetését, sem a hallgatókat nem fogja becsapni” – nyilatkozta a bulvárlapnak Kiss Anikó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik