Szórakozás

Bíró Ica szerint öntudatra ébredt a magyar nép

A Magyarország-Belgium meccs eredményére reagálva privát Facebook oldalára posztolta a Metal Lady, hogy neki úgy tűnt, mintha a belgák összevásároltak volna maguknak több kontinensről egy erős csapatot.

Kérdésünkre Bíró Ica azt mondta, ő nem a belgák ellen szólt, hanem a magyar csapat mellett.
„Semmi bajom a belgákkal, de egy foci-Eb-n inkább európai származású játékosoknak adtam volna teret a megmérettetésre. Sosem minősíteném az embereket bőrszínük alapján,

nekem is vannak színesbőrű barátaim,

de az Európa-bajnokság az európai nemzetek versenye. A magyar csapatot nem kilóra vették meg, ők tényleg a magyar nemzet fiai, és nagyon büszkék lehetünk rájuk.”

Az egészséges élet és sport nagyasszonya arra is kitért, hogy úgy érzi, ez egy fordulópont Magyarország életében, mert öntudatra ébredt a magyar nép, és végre hiszünk magunkban, és ez az eb-s szereplésünknek köszönhető.

„Félreértés ne essék, én senkit nem akarok bántani, de a magyar népnek mélyebben vannak a gyökerei. És fontos ápolni a hagyományainkat, mert amelyik népnek nem elég erős a gyökere, úgy, mint a fáknál, az könnyen kidönthető.”

Most, hogy kiestek a magyarok, az olaszoknak drukkol, mert sok olasz barátja is van, de tulajdonképpen Cristiano Ronaldo is szimpatikus neki, mert “emberileg is pozitív”. De a legjobban a magyar csapatnak drukkolt.

„Ahogy ez összekovácsolta a magyarokat, az boldogsággal tölt el. Ez az összetartó erő a nemzetünk tudatra ébredése. Azért volt szép ez az egész, mert a magyar egység beindult, és a magyar emberek magyar fiai összekovácsolták a népet. Ezt a pozitív energiát kéne átvinni a mindennapi életbe. Hogy minden magyar állampolgár a munkájának a hasznát is lássa, és így tartson össze, ha kell!”

Fotó: Bíró Ica I.C.A program/Facebook
Fotó: Bíró Ica I.C.A program/Facebook

Szerinte fontos pillanat lehet ez a felemelkedéshez, mert jelenleg sok a baj az országban. A bankokra még mindig nagyon mérges, ő is küzd még a devizahitelével, de úgy véli, azok az emberek, akik más kárán gazdagodnak,

„a karma alapján úgyis duplán visszakapják,

mert szándékosan okoztak nehézséget másoknak.”

„Arról volt szó, hogy a kormány megmenti a devizahiteleseket, de csalódnunk kellett. Sokan más kárára gazdagodnak. Én nem sajnálom senkitől a pénzt, de látjuk a gyorsan gyarapodó milliárdosokat és a kisemmizetteket, sajnos már óriásiak a különbségek. Mire harácsolnak? Én ha azt látom, hogy a másik éhezik, inkább odaadom neki a kenyerem felét. Bizonyos dolgokra költenek mindent, stadionok épülnek, kis településeken, több mint ami szükséges, közben meg nagyon nagy bajok vannak az oktatásban és az egészségügyben A devizakárosultakat is valósan kellene megmenteni, mert nem bűnösök, hanem áldozatok! De én hiszek a karmában. És most a legfontosabb, hogy örüljünk a magyar válogatott sikerének.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik