Szórakozás

Bíró Ica szerint öntudatra ébredt a magyar nép

24.hu
24.hu

2016. 06. 29. 16:31

Korábban a témában:

A Magyarország-Belgium meccs eredményére reagálva privát Facebook oldalára posztolta a Metal Lady, hogy neki úgy tűnt, mintha a belgák összevásároltak volna maguknak több kontinensről egy erős csapatot.

Kérdésünkre Bíró Ica azt mondta, ő nem a belgák ellen szólt, hanem a magyar csapat mellett.
„Semmi bajom a belgákkal, de egy foci-Eb-n inkább európai származású játékosoknak adtam volna teret a megmérettetésre. Sosem minősíteném az embereket bőrszínük alapján,

nekem is vannak színesbőrű barátaim,

de az Európa-bajnokság az európai nemzetek versenye. A magyar csapatot nem kilóra vették meg, ők tényleg a magyar nemzet fiai, és nagyon büszkék lehetünk rájuk.”

Az egészséges élet és sport nagyasszonya arra is kitért, hogy úgy érzi, ez egy fordulópont Magyarország életében, mert öntudatra ébredt a magyar nép, és végre hiszünk magunkban, és ez az eb-s szereplésünknek köszönhető.

„Félreértés ne essék, én senkit nem akarok bántani, de a magyar népnek mélyebben vannak a gyökerei. És fontos ápolni a hagyományainkat, mert amelyik népnek nem elég erős a gyökere, úgy, mint a fáknál, az könnyen kidönthető.”

Most, hogy kiestek a magyarok, az olaszoknak drukkol, mert sok olasz barátja is van, de tulajdonképpen Cristiano Ronaldo is szimpatikus neki, mert “emberileg is pozitív”. De a legjobban a magyar csapatnak drukkolt.

„Ahogy ez összekovácsolta a magyarokat, az boldogsággal tölt el. Ez az összetartó erő a nemzetünk tudatra ébredése. Azért volt szép ez az egész, mert a magyar egység beindult, és a magyar emberek magyar fiai összekovácsolták a népet. Ezt a pozitív energiát kéne átvinni a mindennapi életbe. Hogy minden magyar állampolgár a munkájának a hasznát is lássa, és így tartson össze, ha kell!”

Fotó: Bíró Ica I.C.A program/Facebook

Szerinte fontos pillanat lehet ez a felemelkedéshez, mert jelenleg sok a baj az országban. A bankokra még mindig nagyon mérges, ő is küzd még a devizahitelével, de úgy véli, azok az emberek, akik más kárán gazdagodnak,

„a karma alapján úgyis duplán visszakapják,

mert szándékosan okoztak nehézséget másoknak.”

„Arról volt szó, hogy a kormány megmenti a devizahiteleseket, de csalódnunk kellett. Sokan más kárára gazdagodnak. Én nem sajnálom senkitől a pénzt, de látjuk a gyorsan gyarapodó milliárdosokat és a kisemmizetteket, sajnos már óriásiak a különbségek. Mire harácsolnak? Én ha azt látom, hogy a másik éhezik, inkább odaadom neki a kenyerem felét. Bizonyos dolgokra költenek mindent, stadionok épülnek, kis településeken, több mint ami szükséges, közben meg nagyon nagy bajok vannak az oktatásban és az egészségügyben A devizakárosultakat is valósan kellene megmenteni, mert nem bűnösök, hanem áldozatok! De én hiszek a karmában. És most a legfontosabb, hogy örüljünk a magyar válogatott sikerének.”

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2015. június 7.
A kormány bevándorlásról szóló plakátja a főváros VIII. kerületében, a Hungária körúton 2015. június 7-én. Több helyen megrongálták a plakátokat, ezért a Fidesz feljelentést tesz bűncselekményre felbujtás miatt. Németh Szilárd, az országgyűlési képviselője felszólította Szigetvári Viktort, az Együtt elnökét és párttársait, hogy "ne uszítsák tovább az embereiket ilyen agresszív és törvénytelen cselekedetek elvégzésére".
MTI Fotó: Marjai János
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.