Szórakozás

Nkuya Sonia: Nagyon észnél kell lennem

Nkuya Sonia bonyodalmas és botrányos múltat tudhat maga mögött, de mostanra úgy tűnik, sínre került az élete. A Megasztárban megismert 25 éves lány 2012-ben Londonban adott életet első gyermekének. Miután szakított a párjával, maga mellett szerette volna tartani kislányát, ám ekkor nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene, és hónapokig bujkáltak a hatóságok elől.

“Szerencsére túl vagyok a nehézségeken, és elmondhatom, hogy egyenesbe jött az életem. Annabella édesapjával rendeződött a kapcsolatunk, hetente többször Skype-on beszél a lányom vele. Amikor tud jönni, az édesapja meglátogatja, egyszer már ki is vitte Angliába a közös születésnapjukon. Felnőtt emberek módjára sikerült megbeszélnünk a konfliktusainkat”

– mondta a Blikknek Sonia, akinek tavaly megszületett második kislánya, Norina,­ a jelenlegi párjától, a nála 15 évvel idősebb Krisztiántól.

“Nagyon észnél kell lennem mindennap, hiszen vonattal utazunk Siófokra, és alaposan meg kell terveznem az életünket. Szerencsére édesanyám rengeteget segít, de egyszerre két háztartást vezetni azért nem könnyű feladat. Azonban ha ügyesen megszervezem a programot, akkor a gyerekek, a párom és a zenekarom sem csalódik!”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik