Szórakozás

“Köszönöm a gyerekkoromat” – Bud Spencertől búcsúznak a hazai celebek

Tegnap este tudatta a család a szomorú hírt: 86 éves korában meghalt mindenki kedvenc olasz színésze, Carlo Pedersoli, azaz – ahogy több mint nyolcvan filmben szerepelt – Bud Spencer.

A nagy pofonosztóként számos feledhetetlen karaktert megformáló, magyar rajongóival  különleges viszonyt ápoló színésztől azonnal búcsúzni kezdtek a magyar hírességek, akik legtöbben úgy érzik, gyerekkoruk meghatározó alakja távozott közülünk.

“Most beszéltem Alessandro Pedersolival, Bud Spencer unokájával és a hír sajnos igaz. Meghalt Bud Spencer. Tavaly ősszel adott nekem interjút, életem egyik legnagyobb élménye volt, hogy otthonában találkozhattam vele! Nyugodjék békében!!!” – írja a Facebookon Hajdú Péter, aki egy közös fotóval emlékezik.

Fotó: Facebook/Hajdú Péter
Fotó: Facebook/Hajdú Péter

Kasza Tibi több posztban is felidézi Bud Spencerrel kapcsolatos emlékeit.

“Köszönöm a gyermekkoromat….. Ne feledd… ” csak ne spórold ki a pisztáciát…”Nyugodj békében :( ” “Jó hajókázást öreg harcos…. Hiányozni fogsz nekünk…” – írja a tévés, aki könnyeivel küszködve nézte meg később a Kincs, ami nincs című filmet búcsúzóul.

“Ciao Bud!” – írta az olasz gasztrós, Gianni is a közösségi oldalán, de párját, Debreczeni Zitát is megérintette a halálhír.

R.I.P. 😔❤ #budspencer #carlopedersoli #legend

Zita Debreczeni Photography (@zitadebreczeni) által közzétett fénykép, 2016. Jún 27., 15:09 PDT

  “Elment egy legenda, imádtam a filmjeit” – írja többek közt Ábel Anita, aki Kasza Tibihez hasonlóan a gyerekkorára is emlékezik az idős színész elvesztése kapcsán.

Bud….R.I.P❤️ #budspencer #thankyou #imadtamafilmjeit #kincsaminincs #gyerekkorom #elmentegylegenda Anita Ábel (@abel.anita) által közzétett fénykép, 2016. Jún 27., 14:12 PDT

Aleska, Tóth Gabi és Radics Gigi is búcsúzik.

Nyugodj békében….. R.I.P @budspencerofficial 😔

@gigiradics által közzétett fénykép, 2016. Jún 27., 14:19 PDT

Schobert Norbi – aki nemrég egy produkció erejéig át is élhette kicsit az összetéveszthetetlen Bud Spencer-filmek hangulatát – is szomorúan, és egy filmjelenettel emlékezett meg az elhunyt színészről. “Isten Veled Piedone! Örökké a szívünkben élsz…” – írja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik