Szórakozás

Hujber Feri: “Nem egy okos nép az angol”

A botrányairól és meghökkentő kijelentéseiről is ismert színész ezúttal sem fogta vissza magát. A korábban Angliában pizzafutárként és költöztetőként is dolgozó Hujber Ferenc a Mokka vendégeként a Brexitről értekezett a műsorvezetőkkel és egy Londonban tanuló magyar egyetemistával, közben pedig nem csomagolta sztaniolba véleményét az angol emberekkel kapcsolatban.

“Nagyon furi, mert az történik, hogy néhány butus, vagy éppen rövidlátó politikus egyszer csak elkezdett hisztériát kelteni, és hát szegények, nem egy okos nép az angol… Én azt szoktam mondani, hogy az amerikaiaknál talán csak egy butább népet ismerek, az angolt. És tényleg, mindig mindenbe beleszól, mindig valami megjegyzése van, és közben semmi mást nem csinál, mint kötözködik, minden egyes alkalommal. Ez egy tipikus londoni dolog.

Én nagyon-nagyon viccesnek találtam, mikor utánam üvöltözték azt, hogy bevándorló, és hogy én élősködök az államon, és hogy takarodjak haza. Az nekem egy vicces dolog volt” – mondta el a színész, aki szerint az angol népre a szűklátókörűség, a tanulatlanság és a hiszékenység a jellemző,  és ezért ő egyáltalán nem bánja, hogy kikerülnek az Unió tagállamai közül, sőt szerinte jó dolog sülhet ki abból, hogy a “mindig különcködő, kötözködő” országnak ekkora pofonnal kell szembesülnie.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik