Szórakozás

Fésűs Nelly: Tudni kell elengedni a másikat

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos (fésűs nelly, vajtó lajos, )
Fésűs Nelly és Vajtó Lajos (fésűs nelly, vajtó lajos, )

Fésűs Nelly kiegyensúlyozott családi életet él. Párjával, Vajtó Lajossal harmonikus a kapcsolata, és az annak köszönhető, hogy fontos alapszabályok szerint működik a viszonyuk.

“Tudni kell elengedni a másikat. Egy férfit soha nem szabad megkötni. Igazából a nőket sem. Mind a két félnek jár egy nap a héten, ami az övé. Menjen pasis vagy csajos napra, vagy csinálja azt, amihez kedve van. A lényeg, hogy a másik ebbe ne szóljon bele, inkább segítsük egymást, főleg, ha már gyerek is van a kapcsolatban. Aztán mi hívogatni sem szoktuk a másikat napjában ki tudja hányszor. Még az is előfordul, hogy egyszer sem hívjuk. Reggel elmegyünk itthonról, és csak azért, hogy épp mit csinál a másik, nem telefonálunk. Mindenki intézze a saját dolgát, ha fontos közlendőnk van, akkor úgyis jelezzük”

– mondta a Borsnak a színésznő, aki kislánya egy éves kora ellenére is úgy érzi, hogy elegendő időt tud tölteni Lajossal.

“Miután a gyerekek lefeküdtek, mindig beszélgetünk, olyankor kettesben vagyunk. Persze, szükség van arra is, hogy időnként az ember elmenjen vacsorázni vagy moziba, de az az igazság, hogy nekünk most erre valahogy nincs igényünk. Örülünk, hogy együtt lehetünk a gyerekekkel.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik