Szórakozás

Újra az RTL-nél zsűrizik Geszti Péter

Visszatér az RTL Klub zsűriszékébe Geszti Péter, az X-Faktor négy szériájának mentora, az újra összeálló Rapülők frontembere. A dalszövegíró, énekes, reklámszakember ezúttal 4–14 éves gyerekeket gyerekeket fog értékelni a csatorna Kicsi Óriások című műsorában – írja a Blikk.

A lap egy olvasó információi alapján tudta meg, hogy Geszti mellett Földes Eszter és Spáh Dávid is ítészek lesznek a produkcióban, az értesülést az RTL Klub is megerősítette.

“Az ősszel induló gyermek-tehetségkutató műsorunk zsűrijében valóban ott lesz Földes Eszter színésznő, Spáh Dávid rendező és Geszti Péter kreatív szakember. Esztert jól ismerjük, hiszen a nagyon sikeres Válótársak című heti filmsorozatunkban is ő játssza az egyik női főszerepet, a sorozat második évadának forgatása mellett a Kicsi Óriásokban is számítunk rá. Geszti Péter munkabírásáról többek között az X-Faktorban is megbizonyosodhattunk. Spáh Dávid pedig rendezőként is bizonyított már. Péter és Dávid gyerekszínészek voltak, míg Eszter színészcsaládból származik, így pontosan tudják milyen fiatalon közönség előtt szerepelni”

– árulta el Herman Péter, az RTL Klub drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik