Szórakozás

Kiderült, hogy miért volt szükség Aigner Szilárd boncolására

A június elején váratlanul elhunyt meteorológus, Aigner Szilárd halálával kapcsolatban számos találgatás látott napvilágot az elmúlt hetekben, egy részük miatt a gyászoló család perre is készül.

Ellentétben a korábban megjelent hírekkel, Aigner Szilárdnak nem volt hosszan tartó betegsége, halálában nem játszott szerepet korábbi műtét, de még depresszió sem. A Blikk megkereste a család által megbízott ügyvédet, dr. Gerencsér Andrást, aki megerősítette értesüléseiket, miszerint a boncolásra nem azért volt szükség, hogy megtudják, valójában mi okozta az ismert meteorológus halálát, hanem azért, hogy a család megnyugodhasson, kizárhassák az esetleges örökletes okokat.

“A család mindössze bizonyosságot szeretne az orvos szakértőktől kapni mindenre a halálesettel kapcsolatban. Nincsenek rejtélyes momentumok, nincsenek eltitkolt részletek, csak egy szerető család gyásza van, amit első körben egyedül szeretnének megélni”

– mondta a lapnak az ügyvéd, aki hozzátette: a gyászszertartást is szűk körben szeretnék megtartani, de tudják, hogy nem csak az ő, hanem az egész ország vesztesége Aigner Szilárd halála, ezért lehetőséget fognak biztosítani a nagyközönség számára is, hogy leróhassák kegyeletüket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik