Image: 73659513, Damu Roland, Az igazság c. könyvét dedikálja a Corvin Plázában., Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Szórakozás

Damu: “A régi Damu Roland meghalt!”

24.hu
24.hu

2016. 06. 25. 08:06

Damu Roland hetente négyszer látogatja kéthónapos kislányát, megtért, és az alkoholról is lemondott. Azt mondja, normális apa, de férj már nem sokáig lesz – beadja ugyanis a válókeresetet.

“Úgy tudom, hogy Edina nem adta be a válókeresetet, csak show-műsort csináltak abból, hogy odahívtak egy ügyvédet. Mivel semmiféleképpen nem szeretnék a feleségemmel együtt élni, én biztosan beadom a válási papírokat. Zárjuk le, ne legyen több balhé! Szeretnék majd Mayával együtt élni, ezt Isten kezébe tettem le. A régi Damu Roland meghalt. Életemben sok hibát elkövettem, de az számít, hová megy az ember, nem az, hogy honnan jön. (…) A legkönnyebb azt mondani, hogy bántottam. Betelt a pohár. Nem lehet becsületsértő hazugságokat állítani rólam. Nem vagyok pipogya balek”

– mondta a Borsnak Damu Roland, aki már nem áll szóba a feleségével.

“Sokáig azt gondoltam, védenem kell, kitartani mellette, de már nem tudok felelősséget vállalni érte. Pocskondiáz a médiában, ami tűrhetetlen. Betelt a pohár. Megtértem, Jézus Krisztus szellemiségében élek. Sokat imádkozom. Élni szeretnék, és egészségben felnevelni a kislányom. Az anyósommal és a sógornőmmel, aki a gondviselője lett, mindent megteszünk, hogy szépen fejlődjön. (…) Edina az elmúlt hetekben folyamatosan hívogatott éjjel-nappal. Már nem veszem fel. Az anyósom és a sógornőm is tehetetlen, nekik is hazudik. De a legnagyobb gond, hogy a lányával nem foglalkozik.”

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

CANNES, FRANCE - MAY 21:  Nicole Kidman departs after the 'How To Talk To Girls At Parties' screening during the 70th annual Cannes Film Festival at on May 21, 2017 in Cannes, France.  Celebrities, fans and the movie world have descended on Cannes for this year's festival of the screen. For seventy years The Croisette Boulevard has always been the centre of athe place watch the rich and dandy and people from all walks of life to promenade.  (Photo by Christopher Furlong/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.