Szórakozás

Szőke Zoltán még mindig nem vált el, de már a levegőben az újabb esküvő

Szoke-Zoltan(650x433).jpg (Array)
Szoke-Zoltan(650x433).jpg (Array)

A Barátok Közt Berényi Miklósa már öt éve elhagyta feleségét egy másik nőért, de válásukat még mindig nem sikerült lezárni. Tavaly novemberben még úgy volt, hogy karácsony előtt pontot tesznek a kapcsolatukra, de ez az időpont most is tolódott. Mindezek ellenére jó viszonyban maradtak és úgy tűnik, lassan az utolsó részletekben is meg tudtak egyezni.

A válás kulturált módon, a gyerekek érdekeit maximálisan szem előtt tartva zajlik éppen. Az édesanyjukkal igyekszünk úgy elrendezni mindent, hogy az nekik a legjobb legyen. Ezért nem került még pont a válóperünk végére, mert mindent korrektül kívánunk rögzíteni. A gyerekeink most már értékelik, hogy nem volt cívódás és mindenben a legapróbb részletekig meg tudtunk egyezni

– mesélte a Story magazinnak Szőke Zoltán, aki most már azért is sürgetné a dolgot, mert új párjával szeretnék magasabb szintre emelni kapcsolatukat.

“A férjem akarta a válást nyilvánvaló okokból. Mindenkinek jár a boldogság, így Zolinak is. Még akkor is, ha mások számára fájdalmas. Ma már tényleg őszintén mondom: csupa jót és sok boldogságot az új élethez” – nyilatkozta a színész exe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik