Szórakozás

Majdnem lelőtték VV Attilát

A reality nyertes kis híján tragédia áldozata lett egy szoláriumban. VV Attila rendszeres vendége egy óbaudai szalonnak, ahol gyakran elbeszélget a recepcióslánnyal is, feltételezhetően pedig éppen ez okozta majdnem a vesztét. Nemrég ugyanis valaki rálőtt kintről, a golyót azonban megfogta a dupla falú biztonsági üveg.

A szoláriumban dolgozó hölgy elmondta, hogy van egy ismeretlen, ám sikertelen hódolója, aki amióta kikosarazta őt, órákig álldogál a szolárium előtt, mint egy őr. Azt feltételezi, hogy féltékenységből ő lőtt rájuk azon az éjszakán. Az eset után a rendőröket is értesítették, ám Attila ismertsége miatt nem szeretett volna belekeveredni az ügybe, ezért távozott a helyszínről a nyomozók kiérkezése előtt. A vérfagyasztó esemény azonban nem tántorította el Attilát, hogy továbbra is ugyanoda járjon barnulni.

Azt nem állítom, hogy nem sokkolt a dolog, de aztán szép lassan elszállt az aggodalmam, és nem is foglalkoztam a történtekkel. Azután sem érdeklődtem, hogy azóta megtalálták-e a rendőrök az elkövetőt, vagy sem

– mondta a Blikknek a reality szereplő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik