Szórakozás

Deák Bill Gyula rengeteget fogyott infarktusa után

Az utóbbi időben olyan hírek láttak napvilágot, hogy a 67 éves Deák Bill Gyula betegeskedik, és ezért le kellett mondania fellépéseinek egy részét. A blues hazai királyával a Story Extra riportere egyik koncertje előtt beszélgetett, itt derült ki az is, a baj sajnos nem jár egyedül. De szerencsére a kezdeti ijedtség után most már az egész család megnyugodhat, hisz Bill és felesége, Marika is súlyos betegségeken vannak túl.

“Volt egy infarktusom, kaptam egy infarktust. Kövér is voltam nagyon, voltam 140 kiló. Legutóbb 125, most vagyok azt hiszem 98. Feleségemet is megviselte ez a dolog, de hát már ő is jobban van. Neki is volt egy daganatos mellrákja, aztán azon is idegeskedtem; 12 évvel azelőtt volt egy infarktusa, szóval nekem minden összejött. (…) Sikerült lefogynom, odafigyelek magamra, egy kicsit tornázom, súlyzózgatok egy picit otthon. Nem zabálok annyit. Pedig jó az. A legjobb a világon az ennivaló. Az evészet, az ivászat, meg a szex, úgyhogy…” – nevetett az énekes, aki azt is elmondta, nem tudja elképzelni az életét zenélés nélkül.

“Mondják, hogy vissza kell venni, hát majd… mit tudom én, akkor nem lesz 14 koncert, csak lesz 10 egy hónapban. Ezt szeretem, ezt csinálom. Nekem ez jelenti az életem. Az a lényeg, hogy az emberek eljöjjenek a koncertre, és érezzék magukat jól. Akkor érdemes nekem ezt csinálni, ezt az egész dolgot, mert vannak visszajelzések… énekelek le, és kiabálják, hogy Bill a király. Ez nagyon nagy dolog.”

Olvasói sztorik