Szórakozás

Újabb borzalmak derültek ki Michael Jacksonról

Michael-Jackson(1)(960x640).jpg (Michael Jackson)
Michael-Jackson(1)(960x640).jpg (Michael Jackson)

Hét évvel azután, hogy a pop királya meghalt, még mindig kerülnek felszínre újabb titkok róla. A Santa Barbara megyei sheriff hivatala most hozott nyilvánosságra egy aktát, amelyet még 2003-ban gyűjtöttek be, amikor pedofil vádakkal gyanúsították a sztárt.

2005-ben ugyan felmentették a vádak alól Michael Jacksont, annak ellenére, hogy az FBI nyomozati anyaga alapján az énekes legkevesebb 24 kiskorút molesztált neverlandi otthonában. Az évek során állítólag 200 millió dollárt fizetett azért, hogy a molesztált gyerekek családjai, valamint az őt rajtakapó alkalmazottak hallgassanak.

Most kiderült az is, hogy a popcsillagnak egész gyűjteménye volt olyan szexuális tartalmú fotókból és videofelvételekből, amelyeken felnőtteket és gyermekeket bántalmaznak és állatokat kínoznak – írja a Radar. Évekkel ezelőtt egyébként azzal is megvádolták, hogy bántalmazta háziállatként tartott majmát, így a neve kapcsán már korábban is felmerült az állatkínzás lehetősége. Egy korábbi forrás szerint Jaksont gyógyszerekkel is kezelték beteges szexfüggősége miatt, az viszont biztos, hogy a legutóbb feltárt sokkoló bizonyítékok egy aberrált szexuális ragadozóként tüntetik fel a néhai sztárt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik