Szórakozás

Túl van a mélyponton Somló Tamás

A rajongók, barátok és kollégák egy emberként aggódnak Somló Tamásért, aki hetek óta nem hajlandó hírt adni magáról és egészségi állapotáról. A zenész többször volt kórházban és állítólag nagyon lefogyott, emiatt látogatókat sem fogadott, sőt még telefonon sem volt hajlandó beszélni barátaival. Kóbor János azonban most elárulta, hogy sikerült beszélnie Somlóval, aki véleménye szerint egyre jobban van.

Saját állapotáról majd nyilatkozik Tamás, amint ő akar, de azt mindenképpen megerősíthetem, hogy jobban van, mint amikor még kórházban volt! Amennyire én látom, tényleg túl van a mélyponton! A humora is a régi, azt mondta a telefonban: ‘Hagyjatok már a fenébe, úgyis összeszedem magamat!’

– nyilatkozta a Színes Ásznak az Omega frotembere, majd hozzátette, barátja mindent megtesz a gyógyulás érdekében.

Tudja, ő olyan, mint a macska, ha beteg, elbújik és csak akkor jön elő, amikor erőre kap. Ismerve őt, itt nemcsak arról van szó, hogy az orvosok a legjobb tudásuk szerint kezelik, Tamás is meg akar gyógyulni, és biztos vagyok benne, hogy most is ő győz majd. Lassan, de javul az állapota és amint lesz mondanivalója, biztos vagyok benne, hogy azt tudatja is majd a nagy nyilvánossággal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik