Szórakozás

Schobert Norbi: “Aki a hazugságot a számba adja, az k.pja be”

Schobert Norbi (Array)
Schobert Norbi (Array)

Ahogy korábban már megírtuk, a fitneszguru egy Facebook-videóban értekezett szombaton a labdarúgásról. Schobert Norbi többek közt beszélt arról, hogy őt sosem érdekelte a foci, mindig nagyon unta, de belenézett a keddi Magyarország-Ausztria meccsbe, és megértette, miért lett ennyire felkarolva itthon a labdarúgás, miért is épülnek stadionok. Schobert éltette a magyar csapatot, és elmondta, szüksége van az országnak ilyen büszkeségre.

A kommentelők közt azonban akadt, aki párhuzamot vont a focisikerek és az egészségügy állapota között, mire Schobert egy meglehetősen megosztó hozzászólást írt.

“Frissen festett kórteremtől nem fog össze és nem jön tűzbe a magyar! Magánbiztosítási rendszer kell és pont” – vélte akkor a fitneszguru, aki ezek után kapott hideget-meleget, ezért szükségét érezte egy újabb videóban kifejteni véleményét a témával kapcsolatban. Szerinte ugyanis teljesen kiforgatták a szavait, és más színben tüntették fel véleményét.

“Gyűlölöm az ilyet, gyűlölöm, és hányok, hogy vannak köztünk ilyen magyarok, akik ezt megteszik. Lehet rám irigykedni, de minden, amit az életemben elértem a saját magam munkájának, kitartásának és eszének köszönhetem. Ja, hogy ezzel sz*r szembenézni, hát nagyon sajnállak. Itt ülök vasárnap délelőtt, emberek a rántott húst sütögetik, nézik a matinét, mi meg Rékával szépen megyünk dolgozni, és ez így megy 20 éve. Akinek tetszik, csinálja utánunk. (…) Aki azt mondja, hogy én azt mondtam, ne költsünk az egészségügyre, hanem költsünk inkább focira, aki ezt beleadja az én számba, annak azt üzenem, hogy kapja be!” – háborgott Schobert Norbi; ahogy ez az alábbi videóban meg is hallgatható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik