Szórakozás

Tóth Gabi: “Nagyon boldogok vagyunk együtt”

Az X-Faktor régi-új mentorával, az RTL tehetségkutatójának egyetlen női ítészével a Blikk készített interjút, melyben Tóth Gabi párjával, az előző évadban megismert Trap kapitánnyal való kapcsolatáról is beszélt.

“Már korábban is eljutottam a belső békémhez, de persze Tibi is jó hatással volt rám, és ma már maximálisan rendben vagyok önmagammal. Eleinte mindkettőnkön egy maszk volt, aztán ahogy megismertük egymást, rájöttünk, hogy mennyire egyezik az értékrendünk és a világlátásunk. Nagyon boldogok vagyunk együtt, nem titkolom, hogy közös otthonon gondolkozunk, de egyelőre ennyit tervezünk. Aztán majd egyszer szeretnék családot is, de ez még a jövő zenéje… ” – mesélte az énekesnő, aki azt is elárulta, hogyan egyezteti a sok munkát a magánéletével, na és persze mit szól hozzá – szintén zenész – szerelme.

“Nagyon örült, mikor megtudta, újra mentor leszek, és mivel mi is ebben a műsorban ismerkedtünk meg, sok közös emlékünk fűződik hozzá. Szerencsére tisztában van a munkarenddel, és azzal, milyen áldozatokkal jár egy ilyen műsor. Emellett pedig ő is rengeteget dolgozik, de szerencsére közös beatbox projektünkkel is gyakran járunk fellépni, így munka közben is együtt tudunk lenni” – mondta el Gabi, aki idén a nyaralást is kénytelen kihagyni a sűrű program miatt.

Szerelemnap 🙏🏻🙈😍❤️

tothgabi (@tothgabi) által közzétett fénykép, 2016. Máj 21., 06:54 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik