Szórakozás

Takács Nikolas sajnálja az X-Faktor mentorait

Az első hazai X-Faktor második helyén végzett énekes a Life.hu-nak adott interjújában szereplésről, hírnévről és a hamarosan újabb évaddal rajtoló X-Faktorról is beszélt. Kifejtette például, miért is nem cserélne a tehetségkutató megújult mentorcsapatával.

“Ha nagyon őszinte akarok lenni, három éve hívtak, az akkor induló szlovákiai X-Faktorba, hogy legyek mentor.Végül úgy alakult, hogy nem vállaltam, és egyáltalán nem bánom. Az emberek nem kedvelik, ha olyan művész minősít valakit, aki nincs a színpadon 30 éve. Jobban elfogadják a kritikát egy nagyágyútól. Tőlem nehezebben fogadnák el és csak jönnének a kritikák és a beszólások. Sajnálom is a következő évad mentorait, mert fognak kapni hideget-meleget” – véli Nikolas, aki nem szereti a támadásokat, ezért kommenteket sem olvas, sőt összességében úgy gondolja, szívesen meghagyja a bulvárban való szereplést azoknak, akiknek erre igényük van.

“Minimálisan szerepelek és így is működik, nincs okom panaszra, sok emberhez eljutok, sok fellépés és koncert van. Akkor szeretek szerepelni, megszólalni, ha van miről beszélni.Az, hogy felkeltem és feltettem egy sapkát a fejemre, ez szerintem senkit nem érdekel” – mondta el az énekes, aki jelenleg egy jazz lemezen, és egy gyerekverseket megzenésítő albumon is dolgozik. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik