Szórakozás

Istenes Bence: “Ebben tudom, hogy jó tudok lenni”

Az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsorvezetője, a magát maximalistának valló Istenes Bence úgy érzi, az RTL Klubnál rátalált az útjára – minderről pedig a Story Extra kamerái előtt beszélt. 

Imádom, hogy ezt csinálhatom. Imádom, hogy olyat csinálhatok, amit szeretek. Imádom, hogy megtaláltam magam. Ebben tudom, hogy jó tudok lenni. Valaki nem hitt bennem, és azt mondta, hogy jó, oké… csinálja csak. Akkor az annyira erőt adott nekem, hogy igen? Jó, hát akkor azért is meg fogom csinálni” – mondta el a tévés, akinek gyerekkori álma volt, hogy a kereskedelmi csatorna műsorvezetője lehessen.

Bence még csak 29 esztendős, de már több főműsoridős show vezetésével megbízták, most pedig felkérték az énekes tehetségkutató 6. szériájának műsorvezetésére is.  Új kihívásokat is mindig keres magának; most televíziós munkái mellett az UNICEF nagyköveteként biztatja a fiatalokat arra, hogy iskolába járni igenis jó dolog. Emellett azonban már nem vállal el minden felkérést, mert pontosan tudja mi áll jól neki; véleménye szerint ez is a siker titka.

 “Szerintem az tök fontos az életben, hogy az ember megtalálja azt, amihez ért. És, hogyha ez egy pék, ő csinálja a legjobb kenyereket, akkor az legyen egy pék. Ha egy fagyis, akkor egy fagyis. Nagyon sok emberrel az a probléma, hogy ezt nem találja meg, és egy másik utat választ. Egy rossz utat választ, tehát nem azt az utat választja, ami neki szerintem meg van írva. Nem azt a szakmát választja; azért nem tud sikeres lenni. Ez nagyon fontos, hogy érezz rá arra, amiben te a legjobb tudsz lenni, vagy az egyik legjobb tudsz lenni” – fejtegette a tévés, aki egészen fiatalon a Barátok közt castingján is kipróbálta magát, a fenti videóban erről is láthatsz egy rövid bejátszást. 

Olvasói sztorik