Image: 73659513, Damu Roland, Az igazság c. könyvét dedikálja a Corvin Plázában., Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Szórakozás

Damu Roland: Normális apa vagyok

24.hu
24.hu

2016. 06. 14. 07:38

Damu Roland hetente négyszer látogatja kéthónapos kislányát, megtért, és az alkoholról is lemondott.

“Az, hogy nem iszom, számomra nem lemondás, ez a természetes. Továbbra is vegán vagyok, legalább tíz kilót fogytam is. Megtértem, de nem tartozom semmilyen valláshoz, szektához, felekezethez. Igyekszem naponta 15-20 kilométert gyalogolni. Játszom továbbra is az Egri csillagokban, szerepet kapok a Három testőrben, és a jövő évadra meglesz a monodrámám, ami az első könyvemből íródik. 42 éves vagyok, a régi csínytevéseket félretettem, szeretetben, békességben akarok élni”

– mondta a Borsnak a válófélben lévő Damu, aki minden látogatás alkalmával egy-két órát tölt együtt kislányával.

“Ha alszik, akkor gyönyörködöm benne, ha fent van, akkor fürdetem, öltöztetem, megetetem tápszerrel. Megismeri a hangom, jókat beszélgetünk. Megkérdezem, hogy van, ő gőgicsél. Úgy viselkedem, mint más normális apa.”

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2015. augusztus 27.
Dabóczi Kálmán, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatója az új Solaris-Skoda trolibuszok sajtóbemutatóján a BKV X. kerületi  Zách utcai trolibuszgarázsában 2015. augusztus 27-én. Napokon belül megkezdődik a 36 új trolibusz tesztüzeme Budapesten, amelyek „önjáróak”, akár négy kilométert is meg tudnak tenni behúzott áramszedővel. Az alacsonypadlós járművek közül a csuklós trolikon 104, a szóló járműveken 64 ember utazhat egyszerre.
MTI Fotó: Marjai János
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.