Szórakozás

Szexi fotósorozat készült a pucér valóságshow utolsó játékosairól

Ádám keresi Évát. Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
Ádám keresi Évát. Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
A szigeten maradt utolsó hármas különleges fotózáson dobta le magáról a ruhát, ezúttal már egy hazai helyszínen.

A ma este véget érő  Ádám keresi Évát még szigeten lévő szereplői, Krisztián, Petu és Lúcia itthon is levetkőztek, és ismét megmutatták bájaikat. A végeredménnyel nagyon elégedettek voltak mindannyian, habár Petrának a koránkeléssel akadtak problémái:

„Picit feszült voltam a fotózás elején, nem sikerült azonnal feloldódnom. Korán kezdődött a fotózás, én pedig nem vagyok hozzászokva a hajnali ébredéshez. Szerencsére a többiek megértőek voltak és a nap végére minden jó lett. (…) Gond nélkül, bármikor mennék újra a szigetre. A legkellemetlenebb pillanatom Bongival a veszekedés volt, ezt azóta meg is bántam, a legkellemesebb viszont, amikor Krisztián megérkezett. Akkor tudtam, hogy „meglesz” – nevetett Petu.

Fotó: VIASAT3/Haas Róbert
Fotó: VIASAT3/Haas Róbert

Krisztián kifejezetten örült, hogy két csodaszép, ráadásul meztelen lány társaságában tölthette újra a napot, és ha tehetné, ismét belevágna a műsorba.

„Nem mindennapi dolog az, hogy ennyi szép és meztelen nő veszi körül az embert. Új embereket ismertem meg és ki tudtam próbálni a randizás nem mindennapi formáját is. Minden percét élveztem a kint töltött időnek” – mesélte Krisztián.

Fotó: VIASAT3/Haas Róbert
Fotó: VIASAT3/Haas Róbert

A szerelmi háromszög harmadik tagja, Lúcia szerint a vérében van a pózolás, és ez az elkészült képeken is látszik.

„Nagyon jól éreztem magam a fotózáson, imádtam minden percét. Persze furcsa volt újra találkozni Petuval, elég nehezen oldódtunk fel, de szerencsére a nap végére összerázódtunk. Pici civakodás volt köztünk, de semmi komoly. A legjobb élmény az volt, hogy amikor megérkeztem a szigetre, akkor mindenki körülöttem forgott, minden rólam szólt! Ez azért legyezte a hiúságomat” – tette hozzá a szexi lány.

Fotó: VIASAT3/Haas Róbert
Fotó: VIASAT3/Haas Róbert

Ajánlott videó

Olvasói sztorik