Szórakozás

Hevesi Tamás az Eb-faluban fog énekelni

A Nagy Duett után, húsz év elteltével adott ki új klipet az énekes, aki nagyon örül a friss videó pozitív visszhangjainak, de annak is, hogy a TV2 show-jának végeztével  több szabadideje van mostanában.

“Nagy kincs, hogy végre van időm! Voltam már biciklizni, sétáltam egy nagyot a kutyákkal, és ehettem fagyit! Kilenc hétig ezt nem tehettem, és még hideget sem ihattam. Ezenfelül ismét van elég energiám ellátni futsaledzői feladatai­mat is. Már el is kezdtük a felkészülést a szarajevói Európa-bajnokságra” – mesélte a Blikknek Hevesi Tamás, aki hamarosan egészen különleges módon és helyszínen ünnepli 51. születésnapját.

“Idén igazán különleges buli lesz. A feleségemmel, Krisztával Franciaországba utazunk, megnézzük a Magyarország–Portugália meccset, ám előtte, 20-án koncertet adok az Eb-faluban az ottani magyaroknak. A három szerelmem; a feleségem, a foci és a zene egyszerre lesz jelen, hihetetlen! Ha visszajövünk, utána pedig koccintunk Kulcsár Edinával is, hiszen nagyon jóban lettünk a verseny alatt” – mondta el az énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik