Szórakozás

Kiss Ramóna visszatér a Barátok Köztbe

kiss-ramona(210x140)(2).jpg (kiss ramóna)
kiss-ramona(210x140)(2).jpg (kiss ramóna)

A színésznő karácsony előtt jelentette be, hogy egy időre távozik a sorozatból, de mától már ismét láthatják a nézők. A néhány hónapos pihenő a saját döntése volt, aminek nagy részét külföldön töltötte. Annak ellenére azonban, hogy Kiss Ramóna nagyon jól érezte magát Amerikában, nem költözne oda.

“Az én döntésem volt, hogy egy időre szeretnék magammal foglalkozni, s szerencsére a sorozat producerei megértőek voltak, támogattak. Két hónapig Amerikában, Miamiban voltam, ahová nyelvtanulás céljából mentem. Nem féltem attól, hogy egyedül megyek, nem vagyok elveszett típus, inkább csak izgultam, de kalandként fogtam fel. Imádtam Miamit, de nem tudnék ott élni, igazi lokálpatrióta vagyok, szükségem van a családomra és a barátaimra. Azt tudom elképzelni, hogy fél-egy évet élek valahol külföldön, de utána mindenképp hazajövök” – mondta a Blikknek Rami, aki azt is hozzátette, hogy ez a rövid szünet szinte fel se tűnt neki.

Sokan kérdezik, hogy ennyi idő múltán milyen újra visszatérni, de tizennégy év után pár hónap szünet meg se kottyan. Mintha semmi nem történt volna. Továbbá amíg nem voltam a stábbal, azalatt is folyamatosan kommunikáltunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik