Szórakozás

Ördög Nórában és Liptai Claudiában több a közös, mint azt elsőre gondolnánk

A TV2 két műsorvezetője nemcsak rátermettségében és dekoratív külsejében hasonlít egymásra.

Hanem abban is, hogy mindketten ugyanazokkal a férfi műsorvezetőkkel alkottak remek párosokat a közelmúltban, és nehéz lenne eldönteni, vajon melyikükkel is működtek együtt jobban a képernyőn.

Mindennek pedig az az apropója, hogy Tilla közösségi oldalain az elmúlt napokban megjelent pár fotó, melyeken a TV2 képernyőse mindkét népszerű női műsorvezetőtársával együtt pózolt; a képek tanúsága szerint remek hangulatban. De ezen kívül sem csak az tűnt fel, hogy a celebhölgyek mindketten irtó dögösek – tényleg mindig, minden helyzetben. Hanem az is, hogy mindkét tévés igen hamar összecsiszolódott férfipartnerével, Till Attilával, akivel szemel láthatón remekül értik és érzik egymás humorát is.

A várandósan is elképesztően csinos, és egyre ragyogóbb Liptai Claudia, akivel hosszú-hosszú időkre nyúlik vissza a közös munka és barátság.

  De az egyre jobb formában lévő, és a tegnapi Fonogram-díjátadón elképesztően dögösen megjelenő Ördög Nóra is, akivel remekül működtek együtt a Kismenőkben.

Fonogram díjátadó még mindig élőben a Supertv2-n!!!!! 😎 Till Attila (@tillattila) által közzétett fénykép, 2016. Jún 8., 13:11 PDT

De ha Liptai Claudia és Ördög Nóra, akkor naná, hogy eszünkbe jut Majka is, aki előbbivel a Sztárban Sztár zsűriasztalánál, de legutóbb A Nagy Duett műsorvezetőjeként is tökéletes csapatot alkottak – bár a fináléra a hírek szerint kicsit megromlott köztük a hangulat.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A Rising Star idején Ördög Nórával is akadt ugyan egy kis feszültség, de ez igen hamar kölcsönös hülyéskedésbe csapott át;  hamarosan pedig az induló a Star Academy-ben ismét egymás oldalán bizonyíthatnak majd.

Rising-Star-musorvezetok(210x140).jpg (rising star, majka, ördög nóra)
Fotó: TV2

Mi kíváncsiak vagyunk a véleményekre, de a döntés a tiétek; az alábbiakban voksolhattok arra, az említett hírességek közül kik állnak a legjobban egymásnak, de legalábbis ti melyik felállást látnátok együtt leginkább a későbbiekben?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik