Szórakozás

Istenes Bence: Családfenntartó vagyok, muszáj dolgoznom

Sárkányrepülőzés közben, tévé elől, focipályáról és a Tisza-tó közepéről is bejelentkezett az elmúlt pár hétben a Facebook-oldalán Istenes Bence. Az RTL Klub műsorvezetőjének sokan beszóltak, hogy miért nem inkább 1 hónapos kisfiával és Csobot Adéllal múlatja az időt.

“Amikor kiteszek egy képet a haverokkal, sokan írják, hogy miért nem vagyok a gyerekkel? A gyerek érkezése nem azzal jár, hogy bezárkózol a lakásba és vele vagy éjjel-nappal. Családfenntartó vagyok, muszáj dolgoznom, de nagyon sokat vagyok a babával, talán többet is mint egy átlagos apuka. Emellett nyilván már teljesen máshogy vállalok el munkákat, számításba veszem a gyereket és az Adélt”

– mondta a 24.hu-nak Istenes, aki az X-Faktor mentorait bemutató sajtótájékoztatón nagy örömmel konferálta Tóth Gabit, Puskás Petit, ByeAlexet és Gáspár Lacit.

Fotó: Berecz Valter
Fotó: Berecz Valter

“Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen fiatal lett a mentor csapat. Szerintem teljesen más lesz velük a műsor hangvétele, sokkal lendületesebb és fiatalosabb adásokra számítok. Véleményem szerint ez nagyon kellett már az X-Faktornak.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik