Szórakozás

Amber Heard exe is megszólalt az egyre gyűrűző botrány kapcsán

Johhny Depp és Amber Heard (Array)
Johhny Depp és Amber Heard (Array)

Ki ne hallott volna már arról, hogy 15 hónapnyi házasság után szétment Johnny Depp és Amber Heard; a színésznő állítása szerint többek között azért, mert férje kapcsolatuk ideje alatt végig bántalmazta őt. Depp, aki tagadja Heard vádjait, már a felesége közelébe sem mehet, az újabb pletykák szerint pedig maga a színésznő is volt már bántalmazó fél egy kapcsolatban.

Állítólag 2009-ben egy reptéren megtépázta akkori barátnőjét, Tasya van Reet, akinek még a lánca is elszakadt, és az erről szóló dokumentumok szerint nagyon dühös volt az eset után. A lány a hír felröppenése után nem sokkal megszólalt az ügyben, és védelmébe vette exét. Az egykori barátnő szerint ugyanis túl lett lihegve az ügy, Amber Heardöt pedig tévesen tartóztatták le; és ez csakis két, hatalmi pozícióban lévő embernek köszönhető, akiket sokkolhatott az, hogy ők nem csak barátok voltak.

Mondjuk ennek igencsak ellentmond, hogy a helyszínen intézkedő rendőr egy nyíltan homoszexuális, immár nyugdíjazott nő volt, akinek közösségi oldalán is a Pride szivárványos zászlója díszeleg, és akitől távolabb már nem is állhatna homofóbia; ráadásként pedig egy családon belüli erőszak női áldozatait segítő szervezetet is támogat.

Mindeközben egy bulvárlap már arról is írt, hogy a színésznő babát vár Johnny Depptől, más információk szerint ez azonban minden alapot nélkülöző kitaláció.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik