Szórakozás

Hivatalos! Ők lesznek az idei X-Faktor mentorai

A találgatások már hetek óta zajlanak, hogy az őszi évadban immár hatodik alkalommal újrainduló X-Faktor szereplői kik lesznek. Az RTL Klub vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter kedden már elárulta, hogy Istenes Bence marad a tehetségkutató műsorvezetője, szerda délután pedig egy látványos sajtótájékoztatón a mentorokról is lerántották a leplet.

Az erős vérfrissítésen átesett ítészek egy-egy Jaguáron gurultak be. A névsor pedig az előzetes várakozásokat igazolta. Egyetlen női mentorként továbbra is Tóth Gabi egyengeti majd a tehetséget karrierjét, mellette pedig Gáspár Laci, Puskás Peti és ByeAlex vágnak neki az új kihívásnak.

Galéria
Fotó: Berecz Valter

Utóbbiak úgy tűnik, egyelőre nem készültek fel a korábbi évadokból, ami egy kvíz során derült ki, de reméljük a saját versenyzőikkel majd odaadóbbak lesznek és azt is kíváncsian várjuk, hogy ki lesz majd a lányok, ki a fiúk, a csapatok és az idősebb versenyzők feje aka. mentora. Temrészetesen mindenki nagyon készül már az indulásra, Gáspár Laci például rendesen kigyúrta magát, hogy új külsővel állhasson a kezdő énekesek elé, ByeAlex pedig a korai támadások ellenére is izgatott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik