Szórakozás

Somló első szerelme nem is a zenész miatt jött haza Amerikából

Somló Tamás kapcsán most egykori szerelme szólalt meg, aki a híresztelésekkel ellentétben annak idején nem a zenész miatt jött haza az Egyesült Államokból.

Az továbbra is fennáll, hogy a beteg zenész nem kívánja tartani a külvilággal a kapcsolatot, ahogyan barátaival és a kollégákkal sem szeretne egyelőre beszélni és találkozni, de úgy tűnik, állapota nem olyan aggasztó. A család egyik barátja árulta el, hogy Somló Tamás egészsége már javul.

Az igazság az, hogy mindamellett, hogy Tamás gyenge, az állapota szerencsére stabil. Szerettei azt mondják, a gyógyulás útjára lépett. Az sem csoda, hogy csak a legközelebbi családtagjai érik el. Tamás ma­ga döntött így, és ezzel senkit sem szeretne megbántani. Úgy érzi, ha erősebb lesz, majd maga jelentkezik, hogy bepótolja az elmaradt beszélgetéseket. Még a testvérei is csak telefonon, SMS-ben érik őt el

– mesélte a Borsnak az ismerős, aki arról is beszélt, hogy a zenészt kislányának anyja ápolja, nem pedig első szerelme, Léna. Aki egyébként nem is Somló miatt utazott haza Amerikából.

A gyermekei és Lili lányának édesanyja, Gyöngyvér van Tamás mellett a nap huszonnégy órájában. A fiatalasszony nem dolgozik, minden egyes percét Tamással tölti, hogy segíthessen neki. Kizárólag bevásárolni megy el, kutyát sétáltatni vagy kislányuk dolgait intézni. Hetente csupán egyetlen délutáni kimenőt engedélyezett magának, ekkor váltja őt Léna, hogy Somlóra vigyázhasson. Az első feleséggel valóban jó a kapcsolata a zenésznek, de Léna nem elsősorban miatta jött haza: lejárt a tartózkodási engedélye, így egyébként is jönnie kellett. Segítsége így is vitathatatlan és nélkülözhetetlen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik