Szórakozás

Nagy Duett: Berki és Kucsera maradandót alkotott

Épp úgy, ahogy Cinthya Dictator, vagy éppen Schobert Norbi is.

Túl vagyunk az idei Nagy Duett fináléján, és oké-oké, a Pachmann – Péter Szabó páros megérdemelten nyert, és profik voltak, persze; de azért valljuk be, a szórakoztató faktor az általában egészen máshonnan érkezett.

Tegyük hát kicsit félre a helyén lévő hangokat és a minden szerepben tökéletesen jelen lévő győzteseket, és ne menjünk el szó nélkül a műsorfolyam legtöbb röhögését és szörnyülködését, mondjuk ki: show-elemét prezentáló sztárpárok mellett sem. Persze, hogy ebbe az évadba Berki, Kucsera és Schobert Norbi is kellett!

Sőt, volt nekünk egy Cinthya Dictatorunk is, aki tényleg alulmúlta minden előzetes elképzelésünket. Örökké sajnáljuk majd, hogy csak egyetlen adásban énekelh izé szerepelhetett.

Na és akkor Berki. Nehéz mit mondani a párosról, akik kacsajelmezükkel már komolyan sokkoltak bennünket, de a vécét takarító celebmacsó láttán mindent azonnal megbocsátottunk nekik.

Kucsera Gábornak és Dér Heninek legszívesebben minden produkcióját ideraknánk most, de ha egyre szűkítjük a rendelkezésünkre álló hatalmas poénkínálatot, akkor a Riszálom úgyis, úgyistól és a Csipkés kombinétól elvonatkoztatva, inkább a Single Ladiesben rázó kajakost mutatnánk meg így utoljára.

Schobert Norbinál bezzeg nem volt kérdés. Az alábbi előadásról csakis egyetlen szót tudnánk mondani: PUSZTÍTÓ!

Mivel nagyon kíváncsiak vagyunk, kommentben mindenképp írjátok meg, nektek melyik volt idén a Nagy Duett legsokkolóbb produkciója?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik