Szórakozás

Igazi énekesnő lehet Kulcsár Edinából

Kulcsár Edina hangszálgyulladása dacára eljutott A Nagy Duett döntőjéig, vasárnap egyértelműen a győzelemért száll harcba Hevesi Tamással az oldalán. Ráadásul könnyen meglehet, hogy a világ második legszebb nője nem áll meg itt: a műsorvezetés és a vállalkozásai mellett talán igazi énekesnőként is debütál majd.

Mekkora problémát jelent számodra A Nagy Duett döntőjére való felkészülésben a hangszálgyulladásod?

Nyilvánvalóan nem (volt) a legegyszerűbb a felkészülési folyamat, mert ha egymás után kétszer rendesen elénekeltem egy-egy produkciónkat, utána szinte meg sem tudtam szólalni! Igazából nem panaszkodom, de sajnos már az első énekórán kiderült, hogy gond van a hangszálammal. Ezt a lehetőséget nem szerettem volna elszalasztani, utána viszont jön a gyógyulási szakasz.

Milyen helyre várod magatokat partnereddel, Hevesi Tamással?

Nagyon nehéz megmondani, hogy vajon hányadik helyen fogunk végezni, de mérhetetlenül boldog lennék, ha a nézők nekünk ítélnék az első helyet. El sem tudom mondani, mekkora megtiszteltetés lenne ez számunkra! Persze akkor se leszek szomorú, ha ez esetleg nem így történik, hiszen itt már bármelyik pár megérdemli a győzelmet.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Mit jelentett számodra A Nagy Duett?

Egy álmom beteljesülése, és ez tényleg így van! Mindig szerettem volna kipróbálni magamat egy tehetségkutató versenyben, de amikor már egy picit nagyobb hírnévre tettem szert, nagyon rizikós lett volna. Fel sem merült bennem, hogy felkérhetnek egy ilyen műsorba, erre tessék! Annyira boldog vagyok… Ez életem legnagyobb kalandja, és egyben legnagyobb kihívása is. Csodálatos dolog énekelni, amikor a szívemet és a lelkemet beletudom tenni egy-egy produkcióba. Számomra ez az önkifejezés egyik csodálatos formája.

Elképzelhető, hogy a jövőben komolyabban foglalkozol majd énekléssel?

Ez legyen a jövő zenéje! Az előző válaszból szerintem mindenki számára kiderült, hogy mennyire szívesen foglalkoznék ezzel, de így is elég sok mindent csinálok az élet más és más területein. Meglátjuk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik