Szórakozás

Ádám keresi Évát: Még mindig érkeznek az újabb pucér szereplők

Már csak két adás van hátra, de még mindig érkeznek új szereplők. Ezúttal egy lány és egy fiú úszik be a szigetre.

Lúcia (21)

Édesanyja a legjobb barátnője: mindent megbeszélnek egymással. Lúcia nagyon szereti megfigyelni az embereket és arra az időszakra háttérbe húzódni. Egyébként alkalmazkodó típus, könnyen feltalálja magát szokatlan helyzetekben.

Lúcia szerint az ideális pasi magas, barna hajú, testalkatra nincs kikötése. Azt mondja: szereti, ha a férfi férfi a kapcsolatban, éppen emiatt kedveli az idősebb korosztályt. Akit eddig meg akart szerezni, soha nem jött össze, mindig őt nézik ki a férfiak. Romantikus alkat, szereti, ha kényeztetik és ajándékokat vesznek neki. Ő is szereti kényeztetni a párját, nagyon odaadóan tud viselkedni. Hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra.

Nem annyira fontos neki a szex: a legtöbb fél év volt, amíg nem csinálta. Szereti, ha tiszteletben tartják az intim szféráját és ő döntheti el, hogy kit enged be.

Fotó: Viasat
Fotó: Viasat

Bence (24)

Bence a 6. adás végén lépett a Csábítás partjára. Fél éve szingli, hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra. Nagy dumás, bombázó csajt szeretne találni magának, akinek jó a humora is. Szereti, ha a nők kihívóan viselkednek és nyomulósak. Bence nagyon önállónak tartja magát: évek óta önfenntartó, ezt nagy előnyének tartja és büszke rá. Ugyanakkor azt sem titkolja, hogy szerinte a lányok gyerekesnek találják.

Saját bevallása szerint nem könnyű természetű, kicsit öntörvényű. Bár nem tartja magát pletykásnak, mégis szívesen részt vesz abban, ha valakit kibeszélnek körülötte. Bence nem szereti, ha belemásznak az intim szférájába és azt sem titkolja, hogy könnyen elsírja magát. Fontosnak tartja a szexet, azt vallja, ha egy kapcsolatban nem működik a testiség, akkor azon változtatni kell.

Fotó: Viasat
Fotó: Viasat

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik