Szórakozás

Ki nyerheti az idei Nagy Duettet?

Már el is repült a TV2 show-jának idei évada, és vasárnap máris kiderül, vajon melyik celebpár lesz az, aki magáénak mondhatja majd a győztesnek járó címet. Négy páros van még versenyben, és mielőtt az önök véleményét kérdeznénk arról, vajon melyikük is érdemelné meg legjobban az első helyet, megmutatjuk az eddigi legjobb pillanataikat. Vagy a legemlékezetesebbet. Vagy csak mutatunk tőlük valamit. Aztán majd elmondhatják, tetszett-e.

Kulcsár Edina és Hevesi Tamás a legutóbbi adásban ugyan talán a műsorfolyam legmeghatóbb produkcióját vitte színpadra, most mégis inkább egy régebbi előadásukat mutatnánk meg.

Péter Szabó Szilvi és Pachmann Péter dalai közül sem volt könnyű válogatni. A Szép város, Kolozsvár az azért mindenképp emlékezetes volt.

Dér Heni és Kucsera Gábor szinte minden produkciója emlékezetes pillanatokban bővelkedett. De ezt azért nehéz lenne felülmúlni.

Keleti Andi és Peter Srámek habpartija megvan?

Ha pedig mindezen végigküzdötte magát, netán az összes adást kívülről fújja, akkor mindenképp árulja el nekünk, ön szerint ki lesz az, aki 2016 legjobban éneklő vagy éppen legnagyobb show-t csináló párjának mondhatja majd magát nemsokára?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik