Image: 73684896, Indul a Kicsi Gesztenye klub a Minimax-on. A Kicsi Gesztenye klub alkotói különleges helyszínen, a budai Fekvő Moziban filmvetítéssel, sok zenével és tortával várták a sajtó képviselőit, valamint azokat a sztárvendégeket, akik családjukkal együtt érkeztek., License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Szórakozás

Nagyon cuki Görbicz Anita és Vincze Ottó 1 éves kisfia – fotó

24.hu
24.hu

2016. 06. 01. 09:33

Napokon belül egy éves lesz Görbicz Anita válogatott kézilabdázó és Vincze Ottó válogatott labdarúgó kisfia, Vincze Ottó Boldizsár. A büszke szülőknek a baba érkezése egy igazi áldás volt, boldogságban telnek a napjaik a csöppség mellett.

“Boldizsárt hihetetlen nagy szeretet veszi körül, és ez látszik is rajta. Nagyon kiegyensúlyozott, boldog, szeretetre méltó baba. A mindennapjainkban megduplázza energiánkat a vele töltött idő, ami fontos nekünk, hiszen mindketten elfoglaltak vagyunk. De amikor együtt vagyunk, akkor csak ő számít. Megpróbálunk minden egyes pillanatot maximálisan kiélvezni vele és természetesen a nagyobbjainkkal, az első kapcsolatomból született 15 éves fiammal, Ádámmal és keresztlányunkkal, Lizával. Ők, igazi példaképei lehetnek a kicsi Boldizsárnak, hiszen már most csillogó szemekkel nézi minden mozdulatukat. Emellet igazi példakép nekik a párom, Görbicz Anita is, aki a saját sportágában, a kézilabdában a világ legjobb irányítója, és ez hatalmas büszkeséggel tölt el mindannyiunkat. Így hát a mi kis családunkban van kitől és kiről példát kapni és venni a gyerekeinknek, ami akár egy igazi inspiráció is lehet számukra”

– mesélte Vincze Ottó.

Fotó: Vincze Ottó

A kis Boldizsár és szülei rendszeres nézői a Minimaxon futó Kicsi Gesztenye Klubnak, amelyben a baba unokanővére, Liza az egyik főszereplő.

“Liza az öcsém lánya, az én keresztlányom. Nagy ajándék ő a mi családunkban, hiszen két fiú unoka mellett ő erősíti a női vonalat. Egy igazi egyéniség, hatalmas szívvel. Amikor kiderült, hogy Liza szerepelni fog egy elsősorban gyerekeknek szóló műsorban, az első reakciónk természetesen a büszkeség volt, és persze drukkoltunk neki, hogy legyen elég kitartása a sok-sok energia befektetéssel járó forgatásokhoz. A 11 hónapos kisfiunk, Boldizsár – akit különben egyáltalán nem tévéztetünk – amikor meghallja a Liza hangját, abban a pillanatban csak a tévét akarja nézni. Nagyon aranyos, mert le sem veszi a szemét Lizáról”

– tette hozzá a válogatott labdarúgó.

Fotó: Vincze Ottó
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

US President Donald Trump (C), Secretary of Defense James Mattis (L) and US Navy Captain Richard McCormack (R) attend an operations briefing at the pre-commissioned USS Gerald R. Ford aircraft carrier in Newport News, Virginia, March 2, 2017. / AFP PHOTO / SAUL LOEB
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.