Szórakozás

Kikapcsolták az áramot Farm Attilánál

Amíg az RTL Klub valóságshow-jában, a Farmon Attila az állatok ellátásával volt elfoglalva, a való életben családjának komoly anyagi problémával kellett szembenéznie. Elfogytak a tartalékaik, az áramot is kikapcsolták abban a házban, ahol Attila barátnője és 9,5 hónapos kislánya lakik.

Fotó: Berecz Valter
Fotó: Berecz Valter

“Mire hazaértem, nem volt áram! Elhiszem, hogy a munkásoknak követniük kellett az utasításokat, de ha egy rendezett környezetben látom az embereket és ott egy baba, akkor csak nem kapcsolom ki. Még mindig nem rendeződött a dolog, de remélhetőleg hamarosan pénzhez jutok és be tudom fizetni a csekkeket. Szűkösen élünk, de boldogok vagyunk”

– mondta a 24.hu-nak Attila, akinek most kölcsön kell kérnie.

“Marha gyorsan pénzhez kell jutnom. Nem szégyellek kérni, kölcsönhöz fogok folyamodni, és ha kapok, megmutatom, hogy abból a kicsi pénzből hogyan lehet nagyra jutni. Lehetőségek tárháza vagyok.”

Attila életében persze pozitív változások is történtek a Farmon, például hogy tíz hét alatt 16 kilót fogyott.

Fotó: Berecz Valter
Fotó: Berecz Valter

“Én nem lazsáltam, a sok munka megtette a hatását. 16 kiló ment le rólam. Ráadásul az elmém is nagyon éles lett, nagy tervem, hogy verseket fogok írni és dalokat szerezni. Már csak arra kell odafigyelnem, hogy kevesebbet káromkodjak”

– tette hozzá a Farm negyedik helyezettje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik