Szórakozás

Farm Brigi: Gergő jöhet hozzánk lakni

Közvetlenül a vasárnapi finálé előtt került adásba a Farm legnagyobb fordulata: Gergő ágyba bújt Cintiával. Csak annyi a bökkenő, hogy Gergő a játék alatt összejött egy másik lánnyal, Brigivel, akivel egészen néhány nappal ezelőtti kieséséig szerelmespárként turbékoltak. Gergő megcsalása sokaknak nem tetszett, talán ezért is csúszott le a 20 milliós fődíjról, amit végül a nevető harmadik, Gábor kapott meg.

Gergő a Farm után elmondta: nincs otthona, ahová hazamehetne, és reméli, hogy Brigihez költözhet. Úgy tűnik, a lány a történtek ellenére befogadja Gergőt.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

“Nem vagyok mazochista, nem kezdtem el kikockázni, elemezni, hogy mi történt a paplan alatt, de borzasztóan megrázott, és értetlenül állok a helyzet előtt. Nemcsak emberi gyengeség volt, hanem óriási taktikai hiba, Gergő emiatt is vesztette el a játékot. Mégis neki drukkoltam, jöhet hozzánk lakni, viszont nagyon elgondolkodtató: ha egy hét szeretethiány után ezt tudja tenni, akkor mi lesz idekint? (…) Később találunk neki munkahelyet, feltétlenül normális mederbe kell terelni az életét”

– méltatlankodott a Borsnak Brigi, aki azt is elárulta, az első szabad éjszakát együtt töltötték Gergővel, de szerelmük nem teljesedett be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik