Szórakozás

Váratlan fordulat a Farmon: Gergő összejött Cintiával

A Farm eseményei egyre izgalmasabb fordulatokat vesznek.

Mint megírtuk, szombaton este a Farm utolsó párbaját Cintia nyerte Attila ellen, így Gergővel és Gáborral ő küzdhet a valóságshow 20 milliós fődíjáért vasárnap este.

Cintia győzelmét mindkét másik döntős kitörő örömmel fogadta, rendesen meg is ünnepelték, ugyanis az utolsó előtti adás végén látható előzetesből kiderült: Cintia és Gergő összejöttek, a kamerák pikáns jeleneteket is rögzítettek az este folyamán.

A pár kihasználta a Heti Gazda szoba adta elvonulási lehetőséget: először az éj leple alatt szereztek egymásnak örömöt egymásnak, majd másnap reggel is folytatódott közöttük a kényeztetés, melyet meghittebb együttlétre utaló, takaró alatti mozgás is kísért.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

A dolog érdekessége, hogy a biszexuális Cintia korábban semmilyen vonzalmat nem mutatott Gergő iránt, akinek ráadásul a játékban szerelmi kapcsolata is szövődött a nemrégiben kiesett Brigivel. Igaz, hogy az utóbbi időben gyengülni látszott Gergő és Brigi kapcsolata, de arra valószínűleg senki sem gondolt, hogy a fiú pont azzal a lánnyal jön össze, akire pár héttel még jogosan volt mérges, amiért barátnőjével smárolt egy részeg éjszakán.

A Gergő és Cintia között történtek után egyébként egyből átvillant a fiú agyán, hogy ezt ország-világ látja majd, ám a lány megnyugtatta, hogy tőle aztán senki sem tud majd közös lepedőakrobatikájukról.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik