Szórakozás

Gyanúsítotti kihallgatás volt Rékasi balesetének ügyében

2015. június 30-án Rékasi Károly élete egy csapásra megváltozott. Ekkor szenvedett motorbalesetet, esett kómába, majd kellett lélegeztetőgépre kapcsolni. S ennek a napnak a következményeit nyögi még most is: nagyjából egy hónapja ismét műteni kellett az akkor megsérült combját, színészi munkáit javarészt le kellett mondania, már a fő bevételi forrásának számí­tó Barátok köztben sem szerepelhet.

Nagyjából egy éve várja a közvélemény, hogy megtudja, ki a felelős a balesetért. Bár az ütközéskor csak a színész sérült meg, felmerült, hogy a Háros út és a Gyöngyszem utca kereszteződésénél ő is hibázott, ha fékezés nélkül hajtott bele az autóba. Úgy tűnik, lassan fellélegezhet, hiszen a Bors információi szerint a tizenegy hónapja, közel tucatnyi szakértő bevonásával folyó vizsgálatban gyanúsítottként nem őt, hanem az autóst hallgatták ki. Rékasi színésztársainak, barátainak állítólag azt mesélte, ő csak tanú az ügyben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya ezt az információt nem erősítette meg, de egy beszédes nyilatkozatot juttatott el a laphoz:

“Az eljárás továbbra is folyamatban van, a rendőrség munkatársai egy főt hallgattak ki gyanúsítottként közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A folyamatban lévő nyomozás érdekeire tekintettel bővebb tájékoztatást nem kívánunk adni az ügyben.

Ha bebizonyosodik, hogy valóban az autós volt a vétkes, egy jogerős bírósági végzéssel a kezében Rékasi sok millió forintos kártérítést igényelhet tőle.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik