Szórakozás

Letiltották a szexvideót, nagy kár

Pedig a hotelszobából csodálatos kilátás nyílik a város panorámájára.

A kínai cenzúra lesújtott egy amatőrpornó-felvételre, pedig a videó betekintést nyújt Sanghaj nevezetességeibe is. A szexjelenet a Weibóra került fel, és annyira elkezdett terjedni, hogy a közösségi oldal üzemeltetői

hivatalos közleményben tudatták:

a disznólkodást ábrázoló képsorok minden egyes verzióját eltávolították – írja a Shanghaiist.

Közismert, hogy Kínában az erre kiképzett szervek nem sokat lacafacáznak, minden olyan internetes tartalom, amely sérti a pártot és/vagy a közerkölcsöt, előbb-utóbb (de inkább előbb) a cenzúra áldozatává válik.

De visszatérve a turistacsalogató pornóra: az internetezők tudni vélik, hogy a videó főszereplője egy biztosítótársaság munkatársa, aki ráadásul nem férje, hanem egy ex-osztálytársa társaságát élvezi a képeken.

A gyönyörű panoráma láttán az okos netezők  azt is kiderítették, hogy melyik szálloda ablakánál készülhetett a felvétel.

Ahogy az lenni szokott, a törlés óta egyesek felpakolták a különböző verziókat bizonyos védettebb felületekre (például a WeChatre), ha valaki szeretné megtekinteni az egyik rövid változatot, nézze meg itt, de előre szólunk: a kattintás után 18+os felnőtt tartalom látható (inkább hallható).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik