Szórakozás

Lagzi Lajcsi: Semmitől nem félek!

A trombitás a szerda reggeli Morning show-ban konkrétumokkal szolgált büntetőügyét illetően. Megnevezte azt az embert, aki szerinte azért felelős, hogy ő börtönbe jutott, továbbá ígérte, további bizonyítékokkal is fog szolgálni, ha véget ért a nyomozás.

“Ismét olyat terjesztett rólam ez az ember, ami a becsületemet sérti, ezért elégtételt kívánok venni. Ehhez kapcsolódik egy közjegyzői nyilatkozat, amit nyilvánosságra fogok hozni. Ez választ ad arra, hogy miért hallgattak le” – mondta már a Borsnak Lagzi Lajcsi, aki a Sláger Tv tulajdonosát gyanúsítja.

A zenész a vele és családjával történtek ellenére nem fél. Bátran hangoztatja a saját igazát, mert szerinte a nyilvánosság az ő védelmét szolgálja.

Semmitől nem félek! A nyilvánosság fog megvédeni engem. Miután én a frankót mondom, nem félek. Annyival tartozom a családomnak, hogy mindent megteszek, hogy tisztázzam magam. Az eljárásban nagyon sok hiba történt, de én nem hibázhatok, mert a hibám mindig nagybetűs címlap lehet. De legalább most már mindenki tudja, hogy itt más fajsúlyú dolgokról van szó, mint a koholt közüzemi lopás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik