Szórakozás

Gyászol és válik Johnny Depp

A pár mindössze tizenöt hónapja házas, gyerekük nincs.

Amber Heard beadta a válókeresetet Johnny Deppel szemben, adta hírül a BBC. A színésznő kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva kérte a házasság felbontását a Los Angeles-i fellebbviteli bíróságon.

A Karib-tenger kalózai sztárja és a legutóbb A dán lány-ban látott színésznő a Rumnapló című közös filmjük forgatásán találkoztak 2011-ben. Depp 2012-ben jegyezte el a 30 éves színésznőt, a pazar lakodalmat pedig tavaly február elején tartották a színész magánszigetén a Bahamákon.

A sztárpárról legutóbb áprilisban hallottunk, amikor Heardet hivatalos dokumentumok meghamisítása miatt marasztalta el az ausztrál bíróság. Az ügy abból kerekedett, hogy előzetesen két kutyát vitt illegálisan az országba, ahol férje a Karib-tenger kalózai legutóbbi részét forgatta.

Veszélybe kerülhet Depp vagyona

Deppre rájár a rúd, édesanyja ugyanis csak néhány napja hunyt el, most pedig vagyona miatt is fájhat a feje. Az 52 éves színész ugyanis házassági szerződést nem kötött feleségével, aki most asszonytartást követel bőséges munkát adva a filmsztár ügyvédeinek. Nem kevés pénzről lehet szó, Depp vagyonát ugyanis  400 millió dollárra, azaz több, mint 110 milliárd forintra becsülik.

A színész körül az egyetlen jó hír mostanában az, hogy a héten jön ki az  Alice Tükörországban című mesefilmje.

Deppnek ez nem az első házassága, Lori Anne Allisonnal 1983-ban kötött frigye is csak két évig tartott.  Vanessa Paradis francia énekesnővel azonban, akitől két gyereke is született, tizennégy évig volt együtt.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik