Szórakozás

Farm: Brigi és Dóri is Gergőre vár

Az RTL Klub tanyasi realityjének legutóbbi két kiesője egyaránt szerepet szán jövőjében a még játékban lévő fiúnak.

Persze Brigi és Dóri nem ugyanarra számítanak, mivel Brigi a magánéletét szeretné összekötni a kutyás kaszkadőrrel, Dóri pedig közös pékséget nyitna a fiúval, ahogy ezt már a játék ideje alatt is tervezgették.

“Játszottunk a gondolattal, ez volt a kapaszkodó a valósághoz. Mindkettőnknek szüksége van valami munkára. Nagyon élveztem ezt a természetközeli életet, és bebizonyosodott az, hogy nekem ez való. A másik célom az volt, hogy kívülről vizsgálhassam a saját életem, ami nagyon hasznos tud lenni. Kell magunkra figyelni, és rájönni, hogy mi az, amit ki kell takarítani az életünkből. Erre ez egy kiváló élethelyzet volt. Úgy hat hét kellett hozzá, hogy szétszakadjak, majd újra összerakjam magam” – mondta el Dóri a Blikknek.

RTL Klub
RTL Klub

Brigi pedig már rögtön kiesése után arról nyilatkozott, várni fog szerelmére, és továbbra is úgy érzi, Gergővel idekint is folytatódik majd a kapcsolatuk.

“A gyerekeim már nagyon várják, hogy megismerjék” – mondta el a fináléhoz közeledő valóságshow hétvégi párbajának vesztese.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik