Szórakozás

Nem csak pucérkodásban jeleskednek az Ádám keresi Évát szereplői

„Kicsit túlteng a kolbász a szigeten” - többek közt így "feszegetik az oroszlán bajszát" a meztelen randizók.

A meztelen valóságshow szereplői nemcsak randiguruk, hanem valódi nyelvújítók is. Az Ádám keresi Évát csapata a nyelvi villantásokban éppúgy jeleskedik mint a testiekben, íme néhány a „best of beszólásokból”.

Josie az elsők között költözött a szigetre, majd rögtön be is csajozott, igaz, nem a római modellel.

Kloénak nem hiszem, hogy bejövök. Neki teljesen más az esete szerintem, az ilyen 40-50-esek. Ilyen olajcég-kereskedők, vagy mik.”

A második részben érkezett Sándor szerény bemutatkozása – „hódító, a latin szerető, a latin macsó, az igazi tüzes férfi, a megbízható, a kedves, az aranyos, a normális, az intelligens, egy igazi főnyeremény a nők számára” – ellenére nem bírta se a vizet, se a homokot, se a hintázást. Ezt így foglalta össze:

Hányingerem van a hintával, mert föl-alá hintálózik az egész hinta és a gyomrom meg föl-alá liftezik, jár.”

Fotó: Viasat 3 / szőke Richárd
Fotó: Viasat 3 / Szőke Richárd

Kloé is kitett magáért nyelvi téren, ő például az újonnan érkezőknek így mutatkozott be: „én vagyok itt a rettenthetetlen meztelen csiga.” Szomorúságát pedig így sikerült kifejeznie:

Most nagyon le vagyok tablózva”.

A folytatásban immáron egy Évára három Ádám jutott, Bence meg is állapította, hogy: „kicsit túlteng a kolbász a szigeten”, Mátéban azonban nem látott konkurenciát:

Ő az az igazi homo erectus kategória, aki próbálja ezt a testiséget, ezt az ösztönös ungabungát erőltetni.”

Niki Máté agyi kapacitását vonta kétségbe, mire a fiú így reagált:

Niki, nem mondom, hogy nagyon átlépi a határokat, de azért feszegeti, nagyon-nagyon feszegeti az oroszlán bajszát ezekkel a beszólásokkal”.

Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
Fotó: VIASAT3/Szőke Richard

A lány ennek ellenére elgondolkodott azon, hogy mi lenne, ha ők ketten…

Olyan fiút mint Máté el tudnák képzelni, de viszont nem szeretnék.”

A negyedik részben érkezők heves reakciókat váltottak ki a többiekből; különösen Krisz, akivel nehezen indult a beszélgetés. Máté úgy vélte, hogy ő „egy mimóza, halvérű, szótlan fiú, akiből ki kell pecázni a szavakat”. Niki szerint pedig olyan, mint „egy fáradt denevér” és rosszabb, mint egy nő:

Meg akartam kérdezni tőle: mit hoztál magadnak személyes tárgynak a szigetre, tampont?”

Krisztián azonban másként látja saját képességeit:

A testfelépítésemmel alapvetően meg vagyok elégedve, az arányaim már-már tökéletesek, szoktak hasonlítani görög istenhez is.”

Ha kihagytunk volna valami aranyköpést a meztelen randiguruk szótárából, feltétlenül osszák meg velünk kommentben a birtokukban lévő, hiánypótló információt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik